+36 30 900 6228 | 1031 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő, Boglya u. 1. fsz. kapcsolat@egyboglya.hu

Babakrónika lépésről lépésre

Jelentkezés itt!

Add meg, hogy hány fő fog résztvenni, majd kattints a "Jelentkezés" gombra!

16.000 Ft

Hány fővel jelentkeztek?

A program leírása, tudnivalók

Babakrónika lépésről lépésre

5 alkalmas foglalkozássorozat felnőtteknek.
Lépésről lépésre elsajátíthatod a családi emlékgyűjtés rejtelmeit egy profi krónikás segítségével.
Babanapló, gyerekkori történetek megörökítése.
A jelentkezők döntése alapján offline vagy online formában.

Hogyan ne merüljenek feledésbe gyermekeink első éveinek fontos pillanatai?
Emlékeket gyűjteni és ezeket a szándékainknak megfelelő formába hozni tudatos döntés eredménye.
A kitartóan és jó alapokra épített gyűjtemény pedig sok örömet hoz a készítőnek, a főszereplőnek és az egész családnak.
Ha elindulsz ezen az úton, Sziklainé Lengyel Zsófia modernkori krónikás (élet- és cégtörténetek írója) lépésről lépésre vezet be az emlékgyűjtés rejtelmeibe.

A kiscsoportos foglalkozásokon (max. 5 fő, 4 alkalom, vírushelyzettől függően online vagy személyesen) rengeteg lehetőséget ismerhetsz meg, sőt saját élményeket is szerezhetsz arról, milyen emlékeket érdemes gyűjteni és milyen formában. A személyes, csak neked tartott online konzultáció után pedig világos lesz, milyen módszerek kombinációja passzol hozzád a leginkább.

Milyen emlékeket írjunk le? Leírjuk-e egyáltalán? Ha igen, hova, mikor, hogyan?
Legyen „kőbe vésett”, vagy legyen inkább könnyen szerkeszthető, alakítható, más-más célra sokféleképp felhasználható a gyűjteményünk?
Más lehet a célravezető módszer, ha magunknak, más, ha gyermekünk későbbi önmagának és megint más, ha családtagoknak, ismerősöknek szánjuk az emlék-művet…

Hogyan szabjuk testre a babanaplót vagy a kisgyerekes korszakról szóló beszámolót?
Hogy lesz a legjobb a családunknak?
Hogyan lehetünk kitartóak, hogyan lesz örömteli az emlékgyűjtés?
Hogy ne essünk a testvérekkel kapcsolatban „az elsőről sokat, a másodikról feleannyit, a többiekről nem volt időm” csapdájába? Mit tegyünk a nehéz vagy negatív érzésekkel, gondolatokkal, történésekkel?
Hogyan gondozzuk és dolgozzuk fel a gyűjteményünket?

Lépésről lépésre haladhatsz egy inspiráló, sok ötletet felvonultató, élményszerű, kiscsoportos foglalkozássorozaton, hogy végül egy online személyes konzultáció keretében kristályosodjon ki a számodra ideális emlékgyűjtő módszer és találd meg a nektek, mint családnak legmegfelelőbb formá(ka)t.
Ha Te is szeretnéd a lehető legtöbb fontos pillanatot megőrizni gyermeke(i)d első éveiről, kezd tudatosan az emlékgyűjtést!
Ez nemcsak neki(k), hanem neked is hatalmas élmény lesz!

Fontos tudnivalók:
A csoport a bensőséges hangulat, a hatékonyság és a vírushelyzet miatt maximum 5 fős!
Jelentkezésed után lehetőséged lesz telefonon egyeztetni a foglalkozás vezetőjével. A foglalkozást rugalmasan indítjuk, az előzetesen jelentkezőkkel egyeztetett időpontban.

A jelentkezés menete: A „Kosárba teszem” gombra kattintva kérjük, töltsd ki a jelentkezési űrlapot. Automatikus válasz-emailben küldjük a részvételi díj befizetésével kapcsolatos információkat. (A jelentkezés a részvételi díj beérkezésével válik véglegessé.) Az űrlapon megadott e-mail címet és telefonszámot továbbítjuk a foglalkozás vezetőjének, Sziklainé Lengyel Zsófia krónikásnak, hogy egyeztethessétek a foglalkozások pontos időpontját.

0