+36 30 900 6228 | 1031 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő, Boglya u. 1. fsz. kapcsolat@egyboglya.hu

Egyboglya Dráma középiskolásoknak

Jelentkezés itt!

Add meg, hogy hány fő fog résztvenni, majd kattints a "Jelentkezés" gombra!

18.000 Ft

Hány fővel jelentkeztek?

A program leírása, tudnivalók

Dráma csoport középiskolásoknak

A drámajáték a kreativitásra építve fejleszti az önismeretet, együttműködési készséget, problémamegoldást, társas kapcsolatokat, felelősségvállalást, koncentrációt, kifejezőkészséget. Érleli a személyiséget a közösségi kapcsolatokra. Segíti, hogy a résztvevő személyek problémákat, élményeket, konfliktusokat feldolgozzon, könnyebben tudjon beilleszkedni, képviselni magát, érzelmeit megélni, kifejezni. Ezen túl a csoport célja egy közös előadás létrehozása is, amiben sűrűsödve lesz jelen a személyiség épülése. A csoport célja közösségteremtő, személyiségfejlesztő.
A csoportfoglalkozást középiskolásoknak ajánljuk. Olyanoknak, akiknek a szereplés nagyon jól megy, de olyanoknak is, akiknek gondjuk akad vele. Az első ismerkedős alkalom ingyenes. Csoportlétszám: max. 15 fő.
Havi díj: 18.000 Ft, melyet hó 10. - ig szükséges utalással rendezni. Alkalom fizetésére nincs lehetőség.
A csoportosfoglalkozás és a csoportdinamika miatt is fontos az elköteleződés. Akkor is kérjük, hogy rendezzék a díjat, ha a résztvevő beteg vagy vmi más miatt nem jön. Legalább fél évre tervezzük a csoportot.
Foglalkozásvezető: Zétényi Lina és Hlinyánszky Doma drámainstruktorok, dráma csoport vezetők
Időpont: hétfő 18.15-20.00-ig.
Helyszín: Huszti Úti Máltai Játszótér játszóháza (az épületben)
Budapest, 1031 Boglya utca 5. (Boglya és Huszti út sarok)

Próba alkalomra e-mailen is kérjük a bejelentkezést.
Az egész évi kurzuson résztvevők számára lehetőséget biztosítunk az Egyboglya Napközis Táborok valamelyik hetében, 2024 nyarán a dráma foglalkozások segítésében. Lehetőség van továbbá iskolai közösségi szolgálat keretében is a részvételre.
További információk:
Havas Ágnes projektvezető
havas.agnes@egyboglya.hu