+36 30 900 6228 | 1031 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő, Boglya u. 1. fsz. kapcsolat@egyboglya.hu

Meglepetés saját sztorikból

Jelentkezés itt!

Add meg, hogy hány fő fog résztvenni, majd kattints a "Jelentkezés" gombra!

16.000 Ft

Hány fővel jelentkeztek?

A program leírása, tudnivalók

Meglepetés saját sztorikból – segítünk, hogy elkészíthesd a legszemélyesebb ajándékodat!

Szeretnél csoki helyett valami igazán személyeset tölteni az adventi naptárba? Feldobnád még valamivel az ajándékba szánt fényképeket vagy fotós naptárat? A saját történeteknél nincs személyesebb és értékesebb ajándék. Nem mersz egyedül belevágni? Ötletekkel, tapasztalatokkal, trükkökkel, online egyéni konzultációval és lektorálással segítünk!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 órás kiscsoportos online foglalkozás november 14-én, szombaton 15-17 óráig
  • 2x30 perc egyéni telefonos vagy online konzultáció egyeztetett időpontban
  • a rövid történeteid lektorálása (maximum 6 db A4-es oldal)

Az élményeink (amíg el nem felejtjük őket) kéznél vannak, csak le kell írni őket! Ezekből állhat össze a legszemélyesebb ajándékod, amit valaha is készítettél. Te hozod a történeteidet, modern kori krónikásunk, Zsófi (link: https://egyboglya.hu/mit-csinal-egy-modern-kori-kronikas/) pedig – szigorúan online! – bátorságot csöpögtet a kis csapatba, ötleteket ad, témákat javasol, trükköket mutat, hogy mindenki megtalálja a történeteihez leginkább illő stílust és formát és elkezdhesse a legszemélyesebb ajándék elkészítését.

A kiscsoportos online foglalkozáson a résztvevők egymást is inspirálják majd, ezt követően pedig ki-ki egyéni online konzultáción kap további segítséget. A jelentkezők kezét a történetek megfogalmazásakor sem engedi el a Krónikás: a csomag része az elkészült kis szövegek átnézése, lektorálása is. Így lesz kerek a történet és tökéletes a legszemélyesebb ajándék, amit készítesz!

A jelentkezés menete

A „Kosárba teszem” gombra kattintva kérjük, töltsd ki a jelentkezési űrlapot. Automatikus válasz-emailben küldjük a részvételi díj befizetésével kapcsolatos információkat. (A jelentkezés a részvételi díj beérkezésével válik véglegessé.) Az űrlapon megadott e-mail címet és telefonszámot továbbítjuk a foglalkozás vezetőjének, Sziklainé Lengyel Zsófia krónikásnak, hogy felvehesse veled a kapcsolatot.

0