+36 30 900 6228 | 1031 Budapest, III. kerület, Kaszásdűlő, Boglya u. 1. fsz. kapcsolat@egyboglya.hu

Vita-min Kommunikáció foglalkozások kamaszoknak

Jelentkezés itt!

Add meg, hogy hány fő fog résztvenni, majd kattints a "Jelentkezés" gombra!

12.000 Ft Ft

Hány fővel jelentkeztek?

A program leírása, tudnivalók

Vita-min Kommunikációs foglalkozás kamaszoknak

Vita, érvelés, meggyőzés viccesen-komolyan: önismeret, közösségi tanulás, lényegkiemelés, döntési helyzetek, érzelmek helye a vitában, többnézőpontúság. A kurzuson közösségi kapcsolatokról, érdekérvényesítésről, megküzdési stratégiákról lesz szó mindig valamilyen helyzetbe, példa szituációba ágyazva.
A foglalkozásokat azoknak ajánljuk, akiknek az érdekérvényesítés nagyon rosszul megy, de azoknak is, akik mindig fölülkerekednek a vitában. Olyanoknak is hasznos, akiknek sokkal több a mondanivalójuk, mint a környezetüknek és nincs kortárs közeg, akik erre "vevők" lennének. Olyanokat is várunk, akik nem mernek véleményt nyilvánítani, akik bizonytalanul kommunikálnak. Érdemes baráttal, barátnővel jönni.
A foglalkozásokra 10-16 éveseket várunk.

Vita-min Iskolai program: a díjmentes bemutató program (1 alkalom, 60 perc) hívható iskolai osztályokba Budapest területén, ill. vonzáskörzetében (pl. osztályfőnöki órákra). Kérésre 5 és 10 alkalmas tematikát küldünk.

Foglalkozásvezető: Erdeiné Csepregi Zsóka pedagógus, vitakultúra-fejlesztő, családterapeuta-jelölt

Helyszín: Egyboglya Közösségi Tér
Pontos cím: Bp., III. (Kaszásdűlő) Boglya u. 1. fsz.

Időpont: 2020. november 7, 14. szombat 16.00-19.00 óráig, egy szünettel, némi harapnivalóval egybekötve.

FIGYELEM! pályázati forrás keretében óbudai lakcímkártyával rendelkező kamaszoknak a meghirdetett 2 időpontban a foglalkozások díjmentesek. Kérjük a jelentkezésnél a megjegyzésbe írják be: óbudai pályázat
Csoportlétszám: max 10 fő

A 2 alkalmas foglalkozás díja: 12000 Ft
Részvételi feltételek: online jelentkezés, részvételi díj átutalása az 1. foglalkozásig/óbudai lakcímkártya másolatának bemutatása. 

A COVID szabályok betartjuk!


Jelentkezés menete: jelentkezés gomb, adatok kitöltése, a megadott e-mail címre (kérjük figyelmesen megadni) visszaigazoló e-mail küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat (p. rendelésszámot). Kérjük az utalásnál közleményben tüntesse fel a rendelésszámot.
További információk:
Erdeiné Csepregi
Zsóka programvezető
kapcsolat@egyboglya.hu
30-900-62-28

A korábbi kurzusok képeiből:

0